Депутати із Закарпаття лобіюють ремонт автошляхів краю

Опубліковано:

Народний депутат Валерій Пацкан зініціював звернення до уряду щодо необхідності відремонтувати дороги в Закарпатті. Він та колеги-депутати від Закарпаття просять профінансувати добротний ремонт автошляхів краю, котрі наразі перебувають у плачевному стані. Після впровадження безвізу, “шляхове” питання стало ще більш гострим і актуальним.  Очікується на бурхливий розвиток туризму в області.  А отже, дороги – стануть візитівкою краю.

“За попередніми підрахунками Служби автомобільних доріг Закарпатської області, якісний ремонт автомобільних доріг у нашому краї обійдеться приблизно в мільярд гривень, – пише Валерій Пацкан на своїй сторінці в ФБ. – До глави Кабміну звертаюся в надії, що він зважить на наші аргументи та використає всі можливості, щоб профінансувати ремонт закарпатських доріг”. 

Ініціативу нардепа підтримали і народні депутаті із Закарпаття та вихідці з нашого краю. “Незважаючи на різні політичні уподобання та інтереси фракцій всі ми стаємо єдиними, коли питання стосується розвитку нашої малої батьківщини, – прокоментував ситуацію Валерій Пацкан.

Про Захід

Про Захід