Закарпатців кличуть долучитися до акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Опубліковано:
Доброю щорічною традицією весняного спілкування лісівників з громадськістю стала акція “Майбутнє лісу у твоїх руках!”, яка проводиться за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України.
Головна мета акції — висвітлення ролі лісової галузі в нашій державі, роз'яснення широким колам громадськості важливості створення нових лісів та значення для суспільства лісівничих професій. Особливий наголос ставиться на активній участі шкільної і студентської молоді до відновлення лісових насаджень і вихованню у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, оточуючого середовища, до нашого незрадливого зеленого друга.
 
В ДП “Перечинський лісгосп” акція “Майбутнє лісу в твоїх руках” буде проводитись 29 березня 2017 року о 10:00 к.ч. в Турянському лісництві у 20 кварталі 27 виділі. До участі в акції будуть задіяні учні загальноосвітніх шкіл, а також запрошуємо представників влади, громадськості та ЗМІ внести свій вклад в збільшення лісових масивів нашого краю. На ділянці площею 1,7 га планується висадити 8,5 тис. штук саджанців, в тому числі 5,1 тис. штук бука лісового, 1,7 тис. штук явора, 1,7 тис. штук ясена звичайного, інформує прес-служба ЗОУЛМГ.
Про Захід