Троє жителів Ужгородщини стали «Почесними громадянами»

Опубліковано:
За визначні особисті заслуги у соціально-економічному та культурному розвитку Ужгородського району, активну громадську діяльність звання “Почесний громадянин Ужгородщини” присвоєно:
Андрусю Миколі Івановичу – голові Закарпатського обласного фонду інвестування об'єктів соціальної сфери та промисловості. Уродженець села Кибляри. Протягом тривалого часу працював в Ужгородському районі, від завідуючого фермою радгосп-заводу “Червона зірка” до голови Ужгородської райдержадміністрації. Згодом – голова Закарпатської обласної ради.
Газді Єлизаветі Іванівні, жительці села Холмець, яка понад 25 років пропрацювала у районному відділі освіти. Депутат районної ради двох скликань Активний громадський діяч. Користується повагою серед працівників освіти, жителів та активу району.
Мелешу Василю Васильовичу – керівнику фермерського господарства “Коник”. За період його діяльності фермерське господарство “Коник” досягло значних успіхів в виробництві основних видів сільськогосподарської продукції, яка відома не лише в Україні, а й за її межами. Василь Васильович є одним із найкращих платників податків.
Прес-служба Ужгородської райради
Про Захід