В Ужгородській гімназії триває встановлення сучасних енергозберігаючих вікон

Опубліковано:

Ужгородська класична гімназія, була збудована ще у 1994 році. Згідно проекту будівництва в приміщенні було встановлено великі вікна, завдяки чому класи стали затишні й світлі. Однак з часом віконні конструкції втратили свою функціональність і теплоізолюючу дію, тим самим створивши велику проблему для навчального закладу.

 У міській раді прийняли рішення виправити ситуацію, що склалася, і після проведеного тендеру,  реалізовувати проект випала нагода ТМ Nобілекс – лідеру Закарпатської області на ринку віконних конструкцій:

"Наша компанія переймається проблемами місцевої громади. Тут, на Закарпатті, живемо ми, наші сім'ї та наші діти – а отже це і наші проблеми також.  Саме тому, завод Nобілекс прийняв участь у цьому тендері. Запропонувавши мінімальну ціну на вікна, ми отримали нагоду реалізувати важливий для нашого міста проект", – розповідає Генеральний директор ТОВ "Стеклолюкс-Ужгород" ТМ Nобілекс Півень Андрій Васильович.

Відтак, цієї осені ужгородська гімназія отримає довгоочікуваний подарунок – сучасні та енергоефективні вікна. Щоб не порушувати навчальний процес,  основна їх частина була виконана під час осінніх канікул.

Окрім цього, за умовами співпраці з міською владою ТМ Nобілекс реалізовує в обласному центрі й інші енергозберігаючі проекти. До прикладу, продовжується встановлення сучасних вікон у під'їздах багатоквартирних будинків, щоб дороговартісне тепло "не залишало" домівки ужгородців. Такі роботи вже проведено в окремих будинках по вулиці Чорновола, Легоцького і Достоєвського.

Тим часом, варто згадати про те, що проблеми енергозбереження для населення й досі залишаються актуальними, тому в області відновлено дію програми "теплих" кредитів. Тож тепер при заміні вікон держава бере на себе частину видатків громадян. ТМ Nобілекс, у співпраці з місцевими відділеннями Ощадбанку, успішно реалізовує такі проекти. Детальніше про це читайте на сайті ТМ Nобілекс (https://nobilex.com.ua/promo/krediti-na-energozberigayuchi-vikna.html)

                Щодо пропозицій та співпраці звертайтеся до наших спеціалістів:

Головний офіс: м. Ужгород, вул. Заньковецької 76/74 кв.3,

тел. (096) 222-22-39, (099) 262-43-11, (0312) 65-64-77, [email protected]

Завод: Ужгородський район ,с. Паладь-Комарівці, вул. Миру 9.

тел. +38 (0312) 67-27-69, (099) 44-44-900, (097) 190-73-76, [email protected], [email protected]

Будемо раді допомогти!

Про Захід