На Закарпатті представили нового очільника поліції

Опубліковано:
Сьогодні, 19 вересня, в Ужгороді представили нового керівника ГУНП в Закарпатській області. Ним став СТЕФАНИШИН Роман Ігорович. До цього він очолював Ужгородський міський відділ УМВС України в Закарпатській області.  

Представив нового очільника ГУНП області заступник Міністра внутрішніх справ генерал-майор міліції Олексій Руденко. 

 
На представленні нового керівника ГУНП Закарпаття були присутні голова Закарпатської облради Михайло Рівіс та голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Голова ОДА виокремив проблеми, які, на його погляд, є наразі основними для вирішення: підпал автівок, врізки нафто- та газопроводи, блокування автодоріг та незаконна вирубка лісів. 

Довідка:
Стефанишин Роман Ігорович народився 29 листопада 1979 р. в м. Хуст. У 2000 р. закінчив Київську академію внутрішніх справ. Службу в міліції розпочав в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Закарпаття, де працював на різних посадах. У 2004 р. працював у м.Києві у структурі ГУБОЗ України, де займався розкриттям особливо важких злочинів, зокрема пов'язаних із викраденням людей. У 2007 р. був призначений на посаду начальника відділу боротьби з організованими групами, злочинними організаціями та міжнародною злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. З липня 2012 р. очолював Ужгородський райвідділ міліції. З 24 лютого 2015 року очолив Ужгородський міський відділ УМВС України в Закарпатській області.  
 
"Про Захід"

 

Про Захід