В Ужгороді на «Міській барахолці» можна купити навіть перуанський агрус (Фоторепортаж)

Опубліковано:

А також купу нового одягу, іграшок, книг та прикрас.

 Головна мета заходу – зібрати кошти для закарпатських інтернатів. У діток там   потреб дуже багато, це прекрасно розуміють волонтери – організатори заходу. Саме тому вони закликали усіх приходити продавати речі, якими не користуються, ну і звичайно потенційних покупців, адже знайти тут можна дуже багато хороших і корисних речей.

" Волонтери громадської організації "I Belive in U" зголосилися допомогти діткам з Імстичівської школи- інтернат. Там навчаються 34 дитини з легкою розумовою відсталістю. З них 11 інвалідів, 6 дітей з раннім дитячим аутизмом, 2 учні з хромосомним порушення.

Директор людина дуже щира і дбає про діток з усією душею, але як завше багато чого не вистачає для повноцінного розвитку та реабілітації діток.

У списку необхідного і лавки гімнастичні, Євмінова дошка, канцелярске приладдя та галантерея для шиття та вишивання, дитячі музичні інструменти, скакалки, мячі, фіт боли, перфорований коврик. Навіть такі екзотичні речі як бізіборди та сенсорна установка з хромотерапії. Ми сподіваємо, що зможемо зібрати кошти хоча б на частину необхідного на нашій Міській Барахолці. Хоча участь безкоштовна, ми просимо продавців, щоб за можливості поділились вторгованим. А також гості в день сейлу зможуть зробити благодійні внески. А також вся виручка від продажу їжі на фудкорті піде на цілі інтернату" – зазначили організатори на сторінці заходу.

Для відвідувачів заходу діє благодійна фотозона, а для дітей – ігровий майданчик. Захід триватиме до 20.00. 

Про Захід

Про Захід