ПАТ «Закарпатгаз» провів тестовий тендер через ProZorro

Опубліковано:

З серпня поточного року ПАТ "Закарпатгаз" вперше скористався запровадженою системою тендерних закупівель ProZorroВиступивши в якості замовника, товариство провело процедуру закупівлі канцелярського виробу – паперу офісного формату А4 (500 аркушів), зекономивши майже 4,5 тисячі гривень.

 

–        Серед пропозицій учасників, що брали участь у аукціонних торгах -Приватного підприємства "Долоня", ТОВ "Ромус-Поліграф" та Товариства з обмеженою відповідальністю "Український папір", найбільш вигідною з огляду на цінову пропозицію виявилася перша, – коментує результат закупівлі начальник управління матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Закарпатгаз" Юрій Яворовський.

Скориставшись остаточною ціною у 40 тисяч 299.99 гривень, ПАТ "Закаратгаз" зробило перший крок до економії з ProZorro та придбало канцелярський папір на 10 відсотків дешевше.

 

–     Система закупівель через ProZorro, як ми переконались на практиці, однозначно себе виправдовує. Якщо й надалі нею користуватимемось, матимемо змогу заощаджувати кошти для придбання інших необхідних для безперебійного та безаварійного газопостачання матеріалів, – відзначає директор фінансовий ПАТ "Закарпатгаз" Наталія Дорохіна.

Прес-служба ПАТ "Закарпатгаз". 

 

Про Захід