Ужгород привітали з днем народження 4-метровим і 100-кілограмовим тортом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Опубліковано:





 Напевно, найбільше організаторам дня Ужгорода сьогодні бажали пунктуальності.

Подія, що мала стати родзинкою міського свята цьогоріч, коли міська влада прийняла рішення зекономити й не запрошувати поп-зірок, відкладалася протягом дня кілька разів.

Мова про частування рекордним, довжелезним 4-метровим тортом, який подарував місту наш найвідоміший кондитер Валентин Штефаньо. Спочатку передбачали, що торт зможуть покуштувати десь із середини дня, потім ведучий оголосив, що чекаємо торт на 14:00, згодом перенесли очікувану подію ще на годину. А реально довгоочікувані шматочки торта-рекордсмена ужгородці отримали лише близько 16:30.

Як це часто буває, організація свята не була на висоті. Втім, люди, що вийшли в місто на святкування, виявилися терплячими. Тож на подію прийшло чимало містян. Організаторам аж довелося просити їх тримати дистанцію, щоб не перевернути цінні ласощі.

Торт, виконаний в патріотичних тонах, синьо-жовтий та в формі герба міста, захотіло скуштувати дуже багато людей.

Отже можна констатувати – день Ужгорода видався дуже смачним та солодким. А торта вистачило всім бажаючим.

Крім, власне, солодкого сюрпризу, ужгородці сьогодні мали нагоду почастуватися на традиційному ярмарку й просто погуляти святковим містом. Благо, погода, яка весь тиждень не надто радувала, сьогодні, ніби спеціально до свята, видалася теплою й сонячною.

Нагадуємо, завтра буде другий день свята, отож всі, хто з якихось причин не відзначив свято сьогодні, мають нагоду виправитися завтра.

Про Захід


Про Захід