Під час робочої наради узгодили спільні дії при реалізації принципу «єдиного вікна»

Опубліковано:

З метою забезпечення належної реалізації принципу "єдиного вікна" у відповідності до вимог постанови КМУ від 25.05.2016 №364 "Деякі питання реалізації принципу "Єдиного вікна" під час здійснення митного, санітарно-епідеміологічного, ветеринарно-санітарного, фітосанітарного, екологічного, радіологічного та інших видів державного контролю" в адміністративному приміщенні Львівської митниці ДФС за адресою: м. Львів, вул. Костюшка, 1 10.08.2016 о 15:00 год. відбулась робоча нарада за участі керівного складу Львівської митниці ДФС  та представників державних контролюючих органів, а саме – ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, а також Державної екологічної інспекції у Львівській області.

На нараді обговорено порядок взаємодії Львівської митниці ДФС з державними контролюючими органами при практичній реалізації принципу "єдиного вікна".

За результатами наради досягнуто взаєморозуміння та домовленості щодо продовження взаємодії по узгодженню спільних дій при реалізації принципу "єдиного вікна", в тому числі проведення нарад за результатами практичної реалізації порядку інформаційного обміну між Львівською митницею ДФС, державними контролюючими органами та підприємствами.

Про Захід