Нардеп направив до облради звернення щодо виділення коштів на фехтувальний зал (Документ)

Опубліковано:

Про це Валерій Пацкан повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Направив на адресу Закарпатської обласної ради депутатське звернення із проханням розглянути можливість профінансувати ремонт спеціалізованого фехтувального залу в Ужгороді.

Фехтування має сильні традиції в нашому місті. Ужгородські фехтувальники давно зарекомендували себе як одні з найсильніших спортсменів України. Лише в 2016 році 18 ужгородських спортсменів стали членами та кандидатами національної збірної України, а представник ужгородської школи фехтування Анатолій Герей вже зовсім скоро захищатиме честь держави на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Перший закарпатський фехтувальник, який завоював право представляти Закарпаття на ОІ, починав спортивну кар'єру саме в фехтувальному залі СК "Динамо".

Батьківський комітет самостійно розпочав ремонтні роботи, витративши загалом понад 50 тисяч гривень, однак і такої суми виявилося замало. Зараз потрібно встановити вентиляційну систему, придбати двері, відремонтувати душові та санвузли.

Шановні депутати, нині всі ми пишаємося своїм першим олімпійцем Анатолієм Гереєм та із задоволенням наголошуємо, що саме тут, в Ужгороді, він робив перші кроки до великого спорту, однак не забуваймо, що великі спортивні досягнення розпочинаються з дитячого спорту. Закликаю вас піти назустріч нашим майбутнім чемпіонам та допомогти їм створити максимально комфортні умови для занять спортом. Більш, ніж переконаний, що вони віддячать всьому Закарпаттю своїми спортивними перемогами," – йдеться у заяві нардепа. 

Про Захід