Чеські інвестори приїхали на Іршавщину

Опубліковано:

Після нещодавньої поїздки голови Закарпатської облради Михайла Рівіса до Устецького краю та проведеної зустрічі з тамтешньою бізнес-елітою, до нашого краю навідався перший потенційний інвестор з Чехії. Відтак в облраді відбулася ділова зустріч з директором відомої на європейському ринку компанії з виробництва сейфів "Metalsafe s.r.o." Ярославом Тлапаком.

Першими слово мали гості, які подякували за теплий прийом та зазначили: взяли до уваги слова очільника облради Михайла Рівіса про те, що закарпатцям потрібна робота насамперед не за кордоном, а у краї. От вони і вирішили створити робочі місця, обравши машинобудівний завод у с.Ільниця, що на Іршавщині. Їм відомо про завод, який потужно працював за радянських часів та забезпечував роботою багатотисячне село, нині на стадії виживання, але досі виготовляє у цехах різну конкурентоспроможну продукцію. Тож, чеські бізнесмени розглядають можливість інвестувати сюди кошти для придбання сучасного обладнання та набору висококваліфікованих робітників, котрі виготовлятимуть на замовлення сейфи різного асортименту, які відповідатимуть європейським стандартам.

Ярослав Тлапак розповів керівництву облради, що завдяки якісній продукції, компанія "Metalsafes.r.o." стала ексклюзивним партнером  постачальників сейфів, яким пропонується 

понад 40 видів продукції, кожна з яких має декілька захисних модефікацій. Окрім чеського ринку, компанія постачає сейфи в Східну Європу, зокрема, Нідерланди, Німеччину та Великобританію. Вартість контрактів складає понад півмільйона євро і реалізується в регулярних щомісячних поставках. Також вони випускають вогнетривкі сейфи для архівів, а для замовників, які користуються вогнепальною зброєю, виготовляються декілька типів збройових шаф, включаючи оснащення цілих приміщень захисними дверима сейфового типу. Керівник компанії підкреслив, що всі сейфи відповідають найжорсткішим вимогам з якості.

У виробництві сейфів застосовуються високоякісні матеріали, обробка здійснюється на верстатах та устаткуванні високого технічного рівня. Кожен сейф проходить комплексний процес сертифікації.       

 Насамкінець гості оглянули цехи та наявне устаткування машинобудівного заводу, поспілкувалися з керівництвом району. Тепер слово – за власниками заводу, які мають розробити кошторис на виготовлення сейфової продукції та узгодити всі робочі моменти з чеською стороною.

Прес-служба Закарпатської облради

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Про Захід