На території «Корони» побили робітника. Чоловік звернувся в поліцію

Опубліковано:

Сьогодні, 28-го травня, в групі "Ужгород" в мережі Фейсбук з'явилося повідомлення про те, що на території комплексу "Корона", де нещодавно відбувся резонансний інцидент з стріляниною, відмовилися розраховуватися за роботу з одним із працівників, а в результаті людину ще й побили.  

У відділі комунікації ГУНП у Закарпатській області підтвердили інформацію про те, що відповідна заява надійшла сьогодні зранку до Ужгородського відділу поліції. Заявника наразі відправлено на проходження судово-медичної експертизи.

Журналіст "Про Заходу" зв'язався з робітником, який звернувся до поліції із заявою. Чоловік повідомив, що він якийсь час працював на будівництві водієм "Камазу". Вчора у нього відбувся конфлікт з бригадиром на прізвисько "Молдаван". Після цього інциденту він попросив розрахунок, але бригадир відмовився виплатити зарплату за останні півмісяця. Сьогодні зранку водій ще раз спробував цивілізовано вирішити ситуацію і повторно попросив розрахунок. Однак бригадир у агресивній формі відмовся це робити, після чого завдав людині близько 4-х ударів по голові. Потому між ними зав'язалася коротка потасовка. Чоловік каже, що одразу попередив про те, що буде писати заяву до поліції, відтак отримав погрози збоку бригадира. 

"Про Захід"

Про Захід