В Ужгороді призовник розмалював паркан військкомату (Фото)

Опубліковано:

Тепер намальоване можуть побачити усі, хто має намір потрапити до Ужгородського районного центру зайнятості. 

Про незвичного художника днями, під час Хресної ходи Ужгородом, містянам розповів військовий комісар Ужгородського ОМВК, підполковник Микола Журавльов. Саме комісар вирішив малюнком на бетонному паркані не тільки показати своєму особовому складу, як за бажання усього за кілька годин можна сіре та непримітне перетворити у яскраве та патріотичне, але і поінформувати населення про важливість роботи у ЗСУ і вказати розмір мінімального  грошового забезпечення. 

Намалювати державний стяг, тризуб і символ достатку – колоски пшениці, підполковнику визвався добровільно допомогти звичайний призовник Бучмей Іван, він самзапропоновував свою допомогу і розповів, що вміє малювати. Підполковник зазначає, що чоловік має право на відстрочку, однак дізнавшись про таку ініціативу, добровільно вирішив допомогти. ” Сподіваємося, що за тиждень увесь паркан буде розмальований яскравими малюнками, допомогти особовому складу мають  студенти художнього інституту” – зазначив Про Заходу Микола Журавльов. Зокрема, похмурий паркан  змінять зображення щасливих родин, голубів миру, показової військової техніки, та образ Богородиці. Коли саме паркан розмалюють – залежатиме від погоди. 

За таку ініціативу привселюдно, на площі майора Постолакі,  Івана Бучмея нагородили грамотою від військового комісаріату. Також подяками від воєнкомату під час Хресної ходи  відзначили і волонтерів Віталія Грегора та Шокарева Сергія, які днями допомогли привезти до рідного краю тіло загиблого героя, бійця 53-ої бригади, капітана Володимира Заяця. “Волонтери часто нам допомагають, вони молодці. Волонтери всебічно допомагали нашому складу і під час служби АТО, я вдячний за все, що вони роблять для нашої держави ” –  зазначив підполковник Микола Журавльов.

Вікторія Жуйко, Про Захід

Про Захід