Переповнений зал: Як пройшов Антикорупційний форум в Ужгороді (Фоторепортаж)

Опубліковано:

 Сьогодні 24-го лютого, в Ужгороді у залі ректорату УжНУ пройшов Антикорупційний форум “Рух за очищення”. Охочих потрапити на захід виявилася така велика кількість, що в якийсь момент організатори припинили реєстрацію та перестали впускати людей до залу, оскільки у ньому вже майже не залишилося навіть стоячих місць. Закарпатці стояли в проходах, біля сцени та навіть у коридорі. При чому, багато було як молоді, так і старших людей. 

Розпочався захід з виступу співачки Руслани Лижечко, яка після вступного слова про те, чому всім варто об'єднуватися, виконала разом з залом гімн України. Потому виступила очільниця Одеської митниці Юлія Марушевська, яка розповіла, як працює на митниці та які програмні зміни потрібні цій галузі, аби подолати корупцію. Наступним був виступ голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, якого найбільше очікували присутні: одразу по закінченні частина людей покинула зал. Екс-президент Грузії розповів, що він думає про роботу теперішнього уряду, який назвав “Урядом двієчників”. Раніше “Про Захід” опублікував відео цієї частини виступу

Також Міхеїл Саакашвілі відзначив, що Україна має всі передумови для того, аби вийти в число успішних країн, але наразі держава “наче здохла корова, яку всі доять”. І, якщо не почати зміни зараз, то з часом може бути пізно. Крім того, Сакаакашвілі охоче відповідав на питання залу, навіть про те, “куди він втече далі, якщо у нього нічого не вийде в Україні”. Нащо очільник Одеської ОДА відзначив, що нікуди тікати не збирається, попри низку пропозицій роботи в інших країнах. 

Після цього виступив очільник партії “Демократичний Альянс” Василь Гацько, який розповів про мету Руху за очищення. До речі, анонсованих нардепів Мустафи Наєма, Сергія Лещенка та Світлани Заліщук на заході помічено не було. 

Про Захід

Про Захід