Заява та конкретні вимоги учасників “Ведмежої блокади”

Опубліковано:

Сьогодні, 12 лютого, учасники блокади російських вантажівок (“Ведмежої блокади”), яка триває у Нижніх Воротах на Закарпатті, зустрілися з керівниками правоохоронних органів Закарпаття та представнкиами Закарпатскої ОДА. У ході зустрічі учасники блокади, до яких відносяться спілка УБД в АТО “Побратими України”, бійці “Карпатської Січі”, волонтерський корпус “Айдар” , бійці “Правого сектору” та ін., висунули керівникам області вимоги. Зокрема, визнання Росії агресором у всіх сферах суспільно-політичного життя України. Це має здійснитися методом заборони російського бізнесу на території нашої держави, перекриття торгівлі з РФ, а також повна заборона транзиту через Україну російських вантажівок. Крім того, активісти вимагають, щоб “губернатор” сьогодні, 12 лютого, до 18:00 звернувся до ВР та Кабінету Міністрів з вимогою прийняти вказане вище рішення. Вищим органам влади активісти дали час до вечора понеділка, 15 лютого прийняти на законодавчому рівні рішення про заборону торгової діяльноісті Росії на території України. Про це у мережі Фейсбук інформує лідер “Карпатської Січі” Тарас Деяк.

Як відомо, така сама блокада вже триває у Львівській та Волинській областях. Там активісти теж звернулися з такими ж вимогами до керівників своїх областей. До акції підключаються по всій Україні, зокрема і на сході, в Дніпропетровській області.

Якщо керівництво виконає вказані вище вимоги народу, то учасники блокади зменшать її обясяг і атмосфера стане менш напруженою. Якщо ж влада проігнорує вимоги активістів, відбудеться блокада трас по всій Україні.

Заяву учасників “Ведмежої блокади” можна прочитати ТУТ

Про Захід