В Ужгороді горить універмаг «Україна», підозрюють підпал (Фото)

Опубліковано:

 На проспекті Свободи в Ужгороді продовжують гасити пожежу в універмазі “Україна”. Загорання сталося вранці, коли перед відкриттям у магазині почали працювати прибиральниці – про це розповів журналісту “Про Заходу” орендар однієї торгових точок в “Україні”. Поруч із ним стоїть заплакана жінка, показує: там, на першому поверсі, зараз догорає увесь її крам. “Прибиральниці казали, що зранку в магазині все було нормально. 

Вони прибирали, аж раптом у задній частині магазину почало щось диміти. Вони одразу викликали рятувальників і вимкнули електропостачання всієї будівлі – думали, що сталося коротке замикання. Потім нам сказали, що одне із задніх вікон, яке виходить на закриту парковку і склади, чомусь було відкрите, і через нього у магазин закинули щось горюче. Цілком може бути, що це підпал”, – кажуть орендарі торгових точок.

Вони також поскаржилися на те, що пожежники приїхали аж через півгодини після виклику без води, почали шукати гідранти, підключатися до них. Тож поки готові були тушити, вогонь вже розгорівся і спепелив увесь перший поверх. 

Наразі біля універмагу працює кілька пожежних машин, їм на допомогу під'їжджають інші. Але вогонь вже перекинувся на другий поверх будівлі, навкруги все у їдкому диму. 

“Про Захід”

Про Захід