В Ужгороді востаннє засідав виконком

Опубліковано:

У 2015-му році.

Останнє у цьому році і друге за ліком засідання нового виконкому Ужгородської міської ради розпочалося із приємних моментів: міський голова Богдан Андріїв вручив державні нагороди чотирьом ужгородкам, яким Указом Президента України присвоєно звання “Мати-героїня”.

Далі члени виконкому взялися за розгляд питань порядку денного.

Зокрема, проголосували за те, щоб надати допомогу на встановлення автономного опалення 17 родинам ужгородців, дали дозволи на проведення земляних робіт у місті та роботу літньої тераси кав'ярні “Канапе”, підтримали зміни до складу комітету із забезпечення доступності інвалідів до обєктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, розглядали питання про трансферти, які район платить місту за лікування мешканців Ужгородщини у міських пологовому будинку та дитячій лікарні. Проголосували за програму сприяння виконання рішень судів та інших виконавчих документів та затвердили план роботи виконкому у І півріччі наступного року тощо. Загалом у робочому порядку було розглянуто всі 19 проектів рішень виконкому.

Крім того, позапланово – у зв'язку із незадовільним фінансово-господарським станом у комунальному підприємстві “Парк культури та відпочинку “Боздоський” – було піднято та обговорено питання відповідності займаній посаді директора парку Лева Некречія. Незважаючи на те, що директор був поінформований про необхідність прозвітувати перед виконкомом про стан справ на підприємстві, на засідання він не з'явився. Ситуація на підприємстві надзвичайно складна: до прикладу, за 2013 рік доходи сягали 409,8 тисяч гривень, за 2014 рік – 447 тисяч гривень, а за 9 місяців 2015 року доходи Боздоського парку – 85 тисяч гривень. Крім того, підприємство має понад 90 тисяч гривень збитків, є заборгованість із заробітної плати та по розрахункам із бюджетом. Зважаючи на це, Богдан Андріїв дав доручення юридичному відділу міськради вивчити умови контракту, за яким працює директор Боздоського парку, щоб прийняти рішення про його дострокове розірвання.

 

Про Захід