Розчленований труп на Мукачівщині – справа рук 65-річного місцевого мешканця

Опубліковано:

Як з'ясувалось, літній чоловік, житель села Кольчино, під час сварки із другом вхопився за ножа і зарізав свою жертву. Щоб уникнути відповідальності трупа розчленував і сховав у каналізаційній ямі сусіда…

Нагадаємо, повідомлення про знахідку надійшло 21 грудня від власниці обійстя, яка зайнялася розчисткою каналізації.  Діставали оголений труп правоохоронці із рятувальниками.

Як було встановлено, тіло належало мукачівцю 39-ти років, що жив із родиною, був безробітним і мав за плечима кілька судимостей та строк у тюрмі. 

В ході розслідування поліцейські провели обстеження прилеглих дворів. На одному із них помітили грузову тачку зі слідами, схожими на кров. При детальнішому огляджі обійстя у сараї виявили згустки крові та… людські кістки, а в печі – залишки одягу та паспорту жертви, які жорстокий убивця намагався спалити. 

Розслідування триває, порушено кримінальне провадження за умисне вбивство, призначено судово-медичні експертизи. 65-річному власнику сараю оголошено про підозру та взято під варту. Йому загрожує до 15-ти років ув'язнення. 

За інформацією Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

Про Захід