Податківці Львівщини відвідали захисників Вітчизни (Фото)

Опубліковано:

Напередодні Дня Святого Миколая начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області Ігор Кондро разом із начальником Городоцької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Романом Миськівим та головою Обласної Ради профспілки працівників ДФС Анатолієм Капаровим із подарунками завітали до 184-го  Навчального центру Академії сухопутних  військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Зустрічали гостей начальник центру – полковник Олександр Остапчук, заступник начальника по роботі з особовим складом – підполковник Володимир Безбородов та колектив центру, серед яких учасники  АТО на Сході України.

“Перш за все хочу подякувати Вам оборонцям і визволителям рідної землі, тим, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, хто забезпечує спокій для нас, наших матерів, для наших рідних. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін. Напередодні Дня Святого Миколая хочу побажати міцного здоров'я Вам, довголіття та надійного тилу. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому.

Бажаю щоб добрий Святий приніс щастя у ваші сім'ї й благополуччя рідній Україні. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!” – сказав Ігор Кондро.

У свою чергу начальник Навчального центру від імені всіх військовослужбовців подякував за турботу та увагу.

“У такі важкі для держави часи цінується будь-яка допомога Збройним Силам від кожної організації та кожної людини. За півтора роки війни наш Навчальний центр підготував понад 30 тисяч мобілізованих, які зараз на сході країни боронять її незалежність та суверенітет.

Наш 184-й Навчальний центр був створений саме після початку нинішньої війни і був вимушений “з колес” виконувати поставлені перед ним завдання. Завдяки підтримці та допомозі волонтерів, меценатів, державних структур, приватних фірм та інших наших друзів ми впоралися із поставленим перед нами вищим командуванням завданням. Ми прагнемо зробити із кожного  військовослужбовця професіонала своєї справи. І я впевнений, що ми обов'язково впораємося із цим важливим завданням. У тому числі, й завдяки вашій допомозі. Щиро дякую за зустріч та ту підтримку, що ви надаєте!” – зазначив Олександр Остапчук.

Адже тільки спільними зусиллями можна подолати агресора, та принести мир і добробут в Україну.

Слава Україні!

Героям Слава!

Про Захід