Подробиці нічного вибуху в Ужгороді (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні вночі, близько 2:40 на всю округу вулиці Івана Франка в Ужгороді було чути звук потужного вибуху. Як з'ясувалося, вибух справді був, і був спричинений бомбою, яку невідомі заклали у продуктовий магазин, що навпроти нічного клубу “Максимус”.

Вибух був настільки сильний, що половину сусіднього від магазину паркану, зробленого із міцної бляхи, просто винесло, а всі вікна того ж сусіднього будинку повністю вибиті. Крім того, постраждало і авто, що знаходилося на сусідньому від магазину подвір'ї, а також вхідні двері сусідів.

Сам власник магазину відмовився коментувати ситуацію. Однак постраждалі сусіди розповіли, що такий інцидент трапляється з власником не вперше, хтось намагається підірвати магазин вже втретє.

Вибуховий пристрій у одну із зовнішніх стін будівлі магазину заклав невідомий, якого зафіксувала камера  спостереження, однак опізнати зловмисника поки не змогли через одягнений на голову капюшоном.

Вночі на місці працювали рятувальники, сусіди стверджують, що прибули також і керівники УМВС області. Зокрема, не оминув цю подію увагою і Сергій Князєв, який особисто був присутнім на місці події.

“Про Захід”

Про Захід