“Гучний скандал” в УжНУ виявився побутовою штовханиною

Опубліковано:

Вчора, 3 вересня на закарпатських інформаційних ресурсах поширилася інформація про те, що в гуртожитку №1 Ужгородського національного університету старшокурсники побили першокурсника. Відповідно до інформації обласних ЗМІ, четвертокурсники вирішили провчити першокурсника за те, що він не хотів виконувати їхні забаганки. Керівництво ввишу одразу втрутилося в ситуацію, щоб з'ясувати, що сталося та в чому полягав конфлікт.

Виявилося, конфлікт траписвся між першокурсниками та четвертокурсниками. Фігурант справи – Денис Д., який навчається на першому курсі факультету здоров'я людини розповів, що конфлікт був незначним та суто побутовим. Річ у тім, що студенти після словесної сварки почали штовхати одне одного. У свою чергу, адміністрації гуртожитку та працівникам ректорату Денис пояснив, що він вміє постояти за себе сам, до того ж, конфлікт уже вичерпаний.

Представники адміністрації студмістечка звертаються до студентів з проханням негайно повідомляти їх та охорону про конфлікти, якщо такі траплятимуться. Адже, за потреби до ініціаторів бійок застосують необхідні заходи, – інформує прес-служба УжНУ

Про Захід