В магазині на Корзо рейдери змінили замки й утримують всередині двох людей

Опубліковано:

Конфлікт із магазином на вулиці Корзо продовжується. Минулої ночі тут відбулося чергове захоплення приміщення: рейдери змінили замки і поставили нові металеві жалюзі. Також у магазині закрили двох робітників, які встановлювали ці жалюзі. Чоловіків не випускають надвір, тримають їх без води та їжі. Про це “Про Заходу” повідомила Марія Бірнштейн, директор товариства “Магазин взуття”.

Нагадаємо, що 9 ужгородок кілька років у судах відстоюють своє право на власність цього приміщення, котре в них відібрали, підробивши підписи співвласників. Жінки виграли вже кілька справ у судах, проте потрапити до магазину так і не можуть.  24 липня в магазині “Корзо” вибили двері (http://prozahid.com/content-15411.html), аби виконати рішення виконавчої служби.

Минулої ночі тут знову здійснили захоплення приміщення. За словами пані Марії, прийшло “кишенькове” збройне формування, яке фінансує Павло Маєрчик, та разом із тітушками викинуло охоронців, що їх найняли співвласники. На вході встановили нові металеві жалюзі і змінили замки. Співвласниці звернулися до міліції, написали заяву. Проте, жінка каже, що правоохоронці не чують їхніх звернень. Зараз на місці події перебуває троє міліціонерів, які ситуації не коментують.

Про Захід

Про Захід