Що відомо про новопризначених голів закарпатських РДА

Опубліковано:

Сьогодні, 10-го серпня, президент України Петро Порошенко призначив дев'ять голів закарпатських районних державних адміністрацій. Про деяких голів РДА можна знайти доволі багато публічної інформації, про інших − навпаки відомості доволі обмежені, або взагалі відсутні.

Так, згідно розпорядження президента №651/2015-рп головою Тячівської районної державної адміністрації призначений Дем'янчук Василь Юрійович.

Василь Дем'янчук  народився 24 травня 1966 року  в с. Вільхівці, Тячівського району, Закарпатської області. У 1992 році закінчив Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, за спеціальністю “Стоматологія”, кваліфікація – лікар-стоматолог. 2010 року закінчив факультет післядипломної освіти Ужгородського національного університету, кваліфікація міжнародник – економіст. З 1993 по 2010 роки працював лікарем-стоматологом медпункту Закарпатського вертолітного виробничого об'єднання у м. Хуст. У 2010 році став головою Вільховецько-Лазівської сільської ради. Обраний депутатом Тячівської районної ради V скликання.

Також був першим заступником голови Тячівської районної державної адміністрації

з питань освіти, молоді, охорони здоров'я, культури і мистецтва.

Рогову Валентину Євгенівну згідно розпорядження президента №647/2015-рп призначено головою Воловецької районної державної адміністрації.

Валентина Рогова вже очолювала Воловецьку РДА на початку двотисячних. До моменту призначення зазначена, як начальник загального відділу Воловецької РДА на офіційному сайті адміністрації.

Розпорядженням президента №650/2015-рп головою Свалявської районної державної адміністрації призначено Дідовича Олександра Анатолійовича.

Олександр Дідович вже призначався на посаду голови Свалявської РДА у 2001-му році.

Також впродовж років очолював підприємство ТОВ “Прогрес-С”, яке займається розливом мінеральної води.

Згідно розпорядження №649/2015-рп головою Рахівської районної державної адміністрації став Басараба Павло Васильович.

Павло Басараба народився 18 червня 1971 року в селі Косівська Поляна на Рахівщині. З 1991-го року в органах внутрішніх справ. Розпочав службу курсантом Івано-Франківської спеціальної середньої школи міліції. У 1996 році закінчив Донецький інститут внутрішніх справ МВС України. З 2002 року працював в Державній службі боротьби з економічною злочинністю. Був начальником СДБЕЗ Рахівського райвідділу внутрішніх справ. У 2002 році обирався депутатом Рахівської районної Ради. Також очолював управління ДСБЕЗ в Івано-Франківську. Крім того, у різний час очолював рахівську та тячівську міліцію.

За розпорядженням №648/2015-рп Олефір Віктор Іванович став головою Перечинської районної державної адміністрації. Людина з таким іменем, прізвищем та по-батькові зазначена як начальник відділу платежів до пенсійної системи та захисту прав застрахованих осіб Головного управління пенсійного Фонду України в Закарпатській області на сайті Фонду.

Синишина Анатолія Анатолійовича згідно розпорядження №641/2015-рп призначено головою Ужгородської районної державної адміністрації.

Анатолій Синишин народився 3 квітня 1964 року в Ужгороді. В 1986-му році закінчив фізичний факультет УжДУ. Вчився в аспірантурі та працював на кафедрі квантової електроніки, займався лазерною тематикою. З 1994 по 1998 рік –  в Ужгородській міськраді.  Упродовж 1999–2006 років працював заступником голови Ужгородської РДА, очолював управління майном області, обирався секретарем Ужгородської міськради та заступником Ужгородського міського голови. Займався приватним бізнесом та громадською роботою.

Згідно розпорядження президента України №644/2015-рп Петрушку Іштвана Шімоновича призначено головою Берегівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Іштван Петрушка народився 26 лютого 1975-го року у м. Берегово. У 2009 році закінчив Закарпатський державний університет за спеціальністю “Облік і аудит”, здобув кваліфікацію магістра з обліку і аудиту; у 2011 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю “Державна служба”, магістр державної служби.

На державній службі з квітня 2005 року, працював радником, головним спеціалістом відділу фінансово-господарського забезпечення апарату Берегівської райдержадміністрації. У 2006 році обраний заступником голови Берегівської районної ради, цю посаду обіймав до 2010 року. З 2011 до 2012 року працював менеджером зі збуту, керівником відділу послуг з організації конференцій ТОВ “Симпозіум”. З червня до серпня 2013 року — помічник-консультант народного депутата України. Депутат Берегівської районної ради.

На парламентських виборах 2012 р. був кандидатом у народні депутати України від одномандатного округу № 73 (Закарпатська область) від ВО “Батьківщина”.

Петро Порошенко звільнив І. Петрушку з посади голови Берегівської райадміністрації згідно з розпорядженнями №№ 1022-1025 і №№ 1029-1035 від 20 вересня 2014 року.

СИМОЧКА Василя Васильовича згідно розпорядження №645/2015-рп призначено головою Великоберезнянської районної державної адміністрації Закарпатської області.

За розпорядженням №646/2015-рп РУСАНЮКА Михайла Михайловича призначили головою Виноградівської районної державної адміністрації Закарпатської області.

Михайло Русанюк народився 27 вересня 1982 року в селі Нижнє Селище Хустського району Закарпатської області. У 2004 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю “Фізика”, кваліфікація – фізик, інженер. Трудову діяльність розпочав у 2004 році на посаді начальника комерційного відділу, далі начальника цеху ВАТ “Виноградівський завод хлібопродуктів”. Працював на посаді заступника виконавчого директора Виноградівської філії кредитної спілки “Святий Мартин”. Обирався депутатом Виноградівської районної ради V скликання, та Виноградівської міської ради VІ скликання. У 2011-му році призначений заступником голови райдержадміністрації.

Наразі без голів залишаються ще чотири закарпатські РДА.

Про Захід

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про Захід