Ростислав Буланов – про будівництво “Хоспіса” в Ужгороді

Опубліковано:

“Вивчаючи практику будівництва таких закладів за кордоном та в Україні, дізнався, що єдина норма, яка більш-менш повинна бути дотримана, — це те, що госпіс повинен розташовуватися біля медичного закладу, оскільки транспортування важкохворих на процедури чи термінове медичне реагування не повинно бути “болячим” для пацієнтів.Голова Закарпатської обласної організації “УДАР” на своїй сторінці у Фейсбуці висловися з приводу будівництва хоспіса:

І це, на мою думку, логічний аргумент проти будівництва у парку “Перемоги”.
Тепер щодо пропозицій: 2 роки тому ми передали 5-поверхову будівлю міської лікарні, де, до речі, була розташована дитяча хірургія, обласній раді. Вони запевняли, що буде фінансування на облаштування обласного перинатального центру. Фінансування не було і немає…

Будівля пуста, наскільки мені відомо, перші поверхи розграбовано. Чудове і зручне місце для госпісу. Тим більше, зменшиться напруга у мешканців міста. А там разом з областю можемо спробувати організувати парк “Перемоги України”. Volodymyr Chubirkoта Василь Губаль, які ваші думки? Ми це можемо зробити тільки разом з облрадою та адміністрацією”, – пише Буланов.

Про Захід