Закарпатське управління статистики видало збірник про інвестиції

Опубліковано:

Головне управління статистики у Закарпатській області інформує про те, що вийшов з друку статистичний збірник “Інвестиції зовнішньоекономічної діяльності”. Пропоноване видання містить інформацію про обсяги прямих інвестицій, які надійшли від нерезидентів в економіку області станом на 1 січня 2010-2014 років та на 31 грудня 2014 року. Інформація наведена у розрізі міст та районів області, країн світу та видів економічної діяльності підприємств-резидентів.

Коди та назви видів економічної діяльності наведено згідно з Класифікацією видів економічної діяльності (ДК 009:2010). Дані з прямих інвестицій сформовано за основним видом економічної діяльності підприємств-резидентів. Назви країн наведено відповідно до національної статистичної Класифікації країн світу. 

Дані з обсягів прямих іноземних інвестицій на одну особу населення розраховані виходячи з середньорічної чисельності постійного населення. Дані про прямі інвестиції формуються на підставі інформації юридичних осіб-резидентів, філій та постійних представництв в області, що виступають суб'єктами відносин прямого інвестування, скоригованої на величину різниці між ринковою та номінальною вартістю акцій, майна тощо. Інформація про прямі інвестиції є попередньою та використовується Національним банком України для складання платіжного балансу та визначення міжнародної інвестиції позиції. 

З питань замовлення та придбання збірника звертатися в Головне управління статистики у Закарпатській області.

Контактна адреса і телефон: вул.Гойди, 11, м.Ужгород, 88008,             

тел.3-50-72, E-mail: [email protected] 

Кардаш О.Р. – заступник начальника управління – 

начальник відділу статистики будівництва, капітальних 

інвестицій та інвестицій зовнішньоекономічної діяльності

Про Захід