Музика, що поруч: Фестивалі Positivus та Orange

Опубліковано:

Фестиваль Positivus є найбільшим і найзначнішим в країнах Балтії. Щороку фестиваль пропонує не лише різноманіття неймовірних відомих виконавців, а й численні розважальні атракції. У магічну атмосферу фестивалю можна поринути з 17 по 19 липня у мальовничому місці на березі Балтійського моря Салацгрива.

Прекрасне розташування території фестивалю, гучні імена, хороша організація відпочинку та облаштування території створили місце, куди прагне потрапити європейська молодь на літній відпочинок. Positivus – це ще й найбільший музичний фестиваль Прибалтики. У різний час на ньому грали Muse, Moby, Hurts, Editors, Travis, Scissor Sisters, Manic Street Preachers та інші.

На території розташовано 3 основних сцени, але крім них є також кілька невеликих сцен, які пропонують насолодиться у більш “клубній” атмосфері різними не такими знаменитими музикантами. Крім прекрасної музики, гості фестивалю також можуть долучитися до розваг та прийняти участь у безлічі заходів організованих фестивалем. Сцена “Мистецтво і Музика” може запропонувати сучасні танці, театральні та імпровізації шоу, графіті, цирк і багато іншого. “Кіно Намет” пропонує атмосферу розслаблюючих фільмів. Так само варто відзначити зручне розташування кемпінгу, що дозволяє відвідувачам мати можливість завжди відпочити і мати легкий доступ до своїх речей у будь-який час.

На фестивалі  Positivus-2015 протягом 3-х днів музичного свята будуть виступати такі зірки: Placebo, Kasabian, Robert Plant (Led Zeppelin), St. Vincent, Tom Odell, Charli XCX, Basement Jaxx, Jungle, Lamb, Everything Everything, Fenech-Soler та багато інших.

Ціна на таке задоволення досить демократична, якщо порівнювати із іншими фестивалями такого ж величезного рівня. Отже вартість перебування:
 

3 дні – 65 €
3 дні + кемпінг  – 71 €
VIP-квиток на усі дні200 €
Одноденний квиток35€

 

Orange Festival

Вже восьмий раз поспіль на Варшаву та усіх її гостей чекає надзвичайне музичне святом під назвою Orange Festival Warsaw 2015, що відбудеться з 12-го по 14-те червня. Це один із найбільних музичних фестивалів не лише Польші, а й усієї Європи.  Протягом 7 років на сценах виступали популярні зірки: Beyoncé, The Prodigy, Nelly Furtado, Moby, Skunk Anansie, Linkin Park, Kings of Leon та Limp Bizkit.

Для тих, хто любить подорожувати та насолоджуватися гарними куточками планети це чудова нагода погуляти старовинною європейською столицею із давньою та цікавою історією. Протягом останніх років фестиваль під патронатом міжнародного мобільного оператору Orange відбувався на варшавському Національному стадіоні, Однак цього року він буде відбуватися на території іподрому Służewiec, який знаходиться на околицях польської столиці.

Це місце гарантує дуже хорошу акустику і дасть шанувальникам музики відчути істинну атмосферою фестивалю. Крім того, не будуть створюватися перешкоди чи бар'єри, між сценами і зонами із відвідувачами – пояснив організаторам заходу. Музику можна буде почути з двох великих сцен під назвою “Orange Stage” і “Warsaw Stage”, на яких виступатимуть такі музиканти: Muse, The Chemical Brothers, Incubus, Bastille, Papa Roach, Noel Gallagher's High Flying Birds, Three Days Grace, Łąki Łan, Wolf Alice, Paloma Faith, Parkway Drive, Asking Alexandria, Metronomy.

Поруч із кемпінгом будуть розташовані кафе, намети із їжею та напоями, сувенірні лавки, де можна буде купити різноманітну атрибутику та сувеніри. Саме фестивальне містечко в цьому році має бути ще більше і забезпечить відпочиваючим море розваг і приємних емоцій.

Вартість квитків на Orange Festival Warsaw 2015:

3 дні – 470 польських злотих (120 €)
VIP-квиток на усі дні1250 польських злотих (310 €)
Одноденний квиток220 польських злотих (55€)

Одноденний VIP-квиток 570 польських злотих (140€)
Для дітей до 9-ти років існує скидка у розмірі 50%.

Андрій Марікуца, Про Захід

Про Захід