25 закарпатських міліціонерів стали юристами

Опубліковано:





 25 працівників Управління МВС України в Закарпатській області отримали дипломи юриста. З 1996 року на Закарпатті працює відділення Національної академії внутрішніх справ. Тут студенти отримують освіту заочно. В цьому бачать багато плюсів, адже можуть і працювати, і навчатись одночасно.

В Закарпатському відділенні інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди 15-го випуску слухачів. З отриманням дипломів випускників привітав перший заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Россоха та начальник Управління кадрового забезпечення полковник міліції Василь Корсак.

У вітальному зверненні до випускників виступаючі зауважили, що вміння орієнтуватися в законах, які з стрімким розвитком суспільства змінюються і удосконалюються, застосовувати їх на практиці і цим самим приносити користь як кожному окремому громадянину, так і державі в цілому – це їх професійне завдання. Також побажали завжди бути чесними та принциповими у своїй щоденній роботі.

Начальник Закарпатського відділення академії майор міліції Віктор Мотиль зазначив, що слухачі отримали належний рівень знань і вмінь, поєднуючи навчання з виконанням своїх службових обов`язків та побажав успішно реалізувати здобуті за роки навчання в академії навички і вміння для кар`єрного зросту та утвердження в якості високофахових правознавців.

Зараз Закарпатське відділення інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ продовжує набір студентів із числа випускників загальноосвітніх закладів та слухачів – працівників органів внутрішніх справ на навчання за спеціальностями “Правознавство” та “Правоохоронна діяльність”. Після закінчення випускники отримують дипломи бакалавра.

Інформація Мукачівського МВ УМВС


Про Захід