У Львові затримали злодіїв, які обікрали автівку

Опубліковано:

 

Сьогодні вночі, патрульні 3 батальйону отримали повідомлення, що на вулиці Стуса відбулася крадіжка з автомобіля Mitsubishi. Інспектори прибули на місце події та зустрілися з заявником. Чоловік розповів, що він заснув в автомобілі, а вікно було відкрите. Коли він проснувся – виявивив, що пропав мобільний телефон Samsung. Також потерпілий побачив невідомого, який віддалявся від автомобіля, та описав його. Інспектори почали пошуки зловмисника, та передали орієнтування всім екіпажам.

Згодом, на проспекті Червоної Калини, інспектори побачили двох чоловіків, один з яких підходив під опис. Заявник підтвердив, що чоловік подібний на того, що був на місці скоєння злочину. Патрульні їх зупинили, представилися, та повідомили, що неподалік відбулася крадіжка. Чоловіків попросили показати, що вони мають при собі. Один з осіб витягнув з кишень все що мав, проте мобільного телефону заявника при ньому не було. Натомість другий чоловік відмовився показувати, що він має при собі, та почав агресивно себе поводити. 

Раптово громадянин почав вдавати, що погано себе почуває та задихається. Патрульні зателефонували в медичний заклад, проте, коли чоловік зрозумів, що йому не повірили – перестав задихатися. Осіб доставили у Галицький відділ поліції, де провели поверхневу перевірку, та виявили телефон заявника. Особи чоловіків встановили, виявилося, що 33-річний та 34-річний мешканці Львова вже були судимі. 

Справу передали слідчим, інформує патрульна поліція Львівської області.

 

 

Про Захід