На Дніпропетровщині виявили закарпатського злочинця

Опубліковано:

Вчора, 27 грудня, співробітники кримінальної поліції Виноградівського відділення затримали 33-річного мешканця села Чорнотисів. Чоловік, який утік з-під варти у місті Мукачево, переховувався у нежилих будинках міста Дніпро.

Як з'ясували поліцейські, під час транспортування потягом, на під'їзді до залізничної станції у Мукачеві, затриманий спричинив правоохоронцю тілесні ушкодження і під час руху поїзду вистрибнув через вікно.  

На пошуки втікача були залучені всі наряди закарпатських правоохоронців, орієнтування передані в інші регіони.

Завдяки злагодженій роботі оперативників в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Виноградівського відділення втікача затримали. Під  час розслідування встановлено, що за шість днів фігурант кримінального провадження різними видами транспорту з м.Мукачево доїхав до м.Дніпро. Там переховувався від правосуддя у покинутих будинках.

Тепер  чоловікові, який підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своєму братові, які призвели до смерті (ч.2 ст.121), доведеться нести кримінальну відповідальність і за ч.2 ст.393 – Втеча з-під варти, вчинена із застосуванням насильства до працівника поліції. Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід