Професор УжНУ Ален Панов отримав подяку Посольства ФРН

Опубліковано:

 

Днями стало відомо, що завідувач кафедри міжнародної політики, професор УжНУ Ален Панов отримав подячний лист Посольства Федеративної Республіка Німеччина за “надзвичайно інформативний підручник з Країнознавства”, який був виданий науковцем нещодавно.

У Посольстві запевнили, що книга буде передана до бібліотеки дипломатичної місії, “для якої вона стане збагаченням і буде доступною для всіх наших співробітників”. 

Нагадаємо, на початку 2018 року в бібліотеці ім. Міклоша Берчені УжНУ було представлено новий підручник з Країнознавства. 444 повно кольорові сторінки, нетривіальні тексти, захоплюючі фото, інформативні діаграми, карти, особливий доступний формат викладу, коли про складні речі говорять простими, всім зрозумілими словами. Мова не про чергову презентацію у Гарварді, Оксфорді чи Паризькій Сорбонні.  Йдеться про підручник з Країнознавства  авторства Алена Панова. Книжки про те, як пізнавати країни. Унікальність видання, окрім власне самого змісту і інформативності, полягає у запропонованій методології, скориставшись якою кожен охочий буде в змозі розкласти самостійно будь-яку країну по полицям.

Видання побачило світ одночасно у трьох форматах.  Електронну книгу кожен охочий може завантажити безкоштовно з персонального сайту автора  http://www.alenpanov.org.ua/article/48/50. Вона є зручною у користуванні, задовольняє потребу у інформації, дружня до екології та, що є найважливішим, не потребує фінансових затрат для тих, хто прагне отримати знання. Для бібліофілів та тих, хто віддає перевагу традиційній книзі, передбачені дві можливості – повно кольорова та більш бюджетна чорно-біла версії, які кожен охочий може замовити у видавництві.

“Країнознавство” є п'ятнадцятою книжкою автора, яка традиційно доступна до вільного і безкоштовного завантаження, інформує прес-центр УжНУ.

Про Захід