Школярі реєструватимуться на ЗНО по-новому

Опубліковано:





 Реєстрація учасників тестування триватиме з 5 січня до 20 лютого 2015 року. Учасники ЗНО матимуть можливість скласти не більше чотирьох тестів з переліку предметів, до якого входять 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також з англійська, німецька, французька, іспанська та російська мова.

ЗНО з української мови і літератури традиційно буде обов'язковим для усіх абітурієнтів, які бажають здобувати вищу освіту. Результати ЗНО з української мови і літератури одночасно будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації.

На першому етапі для реєстрації абітурієнти мають сформувати та оформити реєстраційну картку. Детально про це розповідає сайт Освіта. Оформити реєстраційну картку можна самостійно або за допомогою фахівців пункту реєстрації чи загальноосвітнього навчального закладу.

Другий етап реєстрації на ЗНО передбачає надсилання до регіонального центру реєстраційних документів. Цьогорічні випускники подаватимуть документи до свого загальноосвітнього навчального закладу. Школи сформують списки осіб, які проходитимуть ДПА з української мови у формі ЗНО та надсилатимуть їх на адресу регіонального центру. Випускники минулих років надсилають документи безпосередньо у регіональний центр.

На третьому етапі зареєстровані учасники ЗНО отримають реєстраційне повідомлення учасника зовнішнього незалежного оцінювання, Сертифікат та інформаційний бюлетень “Зовнішнє незалежне оцінювання. 2015 рік”:

 


Про Захід