Територія щастя запрацює в Ужгороді з нагоди Дня міста

Опубліковано:

Громадська організація "Щасливі діти" запрошує святкувати день народження обласного центру Закарпаття на дитячій локації.

У програмі передбачені творчі майстер-класи, активні ігри, анімаційна програма, спортивна та екологічна естафети, подарунки тощо. Організатори повідомляють, що заходи розраховані на дітей віком від 1 до 15 років і є абсолютно безкоштовними.

Упродовж чотирьох годин тут можна буде взяти участь у понад двох десятках майстер-класів. Серед них карвінг, оригамі, фітодизайн, кераміка тощо. Діти власноруч виготовляттимуть аксесуари, прикраси на волосся, намисто, вироби з глини.

Для любителів технічної творчості, підготували локації з робототехніки від клубу "Roik.DIY.Robotics" та авіамоделювання від Центру науково-технічної творчості. Діятиме на заході й англомовна локація. Для найменших відвідувачів "території щастя" облаштували ігровий простір.

Впродовж всього часу дітей розважатимуть аніматори, навчаттимуть жонглюванню та проводитимуть майстер-класи з поїнгу (тренувальний реквізит для фаєр-шоу). Активна програма передбачає майстер-класи із запальної зумби, спортивні естафети, а ще — екологічну естафету "Супергерої рятують планету". "Книга привітань" — ще одна локація, на якій можна буде написати і намалювати привітання рідному місту. А на фотозоні зробити гарне сімейне фото, зізнавшись у теплих почуттях Ужгороду, кажуть у ГО "Щасливі діти".

Дитяче свято "Територія щастя" відбудеться сьогодні, 15 вересня, на Православній набережній (біля консульства Угорщини). Свято триватиме з 15:00 по 19:00.

Про Захід