На Закарпатті зняли короткометражку про нелегальних мігрантів

Опубліковано:

Це один з чотирьох міні-фільми про любов, співанки, мандри равликів та пошук самого себе.

Чотири нетипових короткометражних фільми – доробок учасників Літньої кіношколи Скалка'2018, що діяла 25-30 серпня у с. Нижнє Селище, Хустського району.

Упродовж п'яти днів група абсолютно різних молодих людей зібралися, аби разом навчатися справжньому кіномистецтву. Вони не тільки дізналися від професіоналів з яких етапів складається процес створення фільму, але й самі виготовили експериментальні короткометражки. Це три ігрові та одна документальна стрічки, створені у наметовому таборі. Що вийшло у молоді – дивіться на ютуб-каналі ГО "Закарпатська фільмкомісія".  

Організаторами Літня кіношкола Скалка'2018 виступили: ГО "Закарпатська фільмкомісія", Управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, ФРІ Ужгород, ФРІ Мукачево, УМГО "Єдине студентство".

Нагадаємо, з 14-16 вересня на обласний центр Закарпаття чекає ще одна подія – публічні кінопокази "Дні Нового Кіно – Осінь 2018". Упродовж трьох днів закарпатці та гості краю матимуть змогу переглянути дев'ять сучасних українських фільмів. Місце проведення заходу – велика зала ректорату УжНУ. Вхід вільний.    

Про Захід