На площі Народній в Ужгороді урочисто відзначили День Національної поліції України (Фото, відео)

Опубліковано:

Відзнаками нагородили найкращих поліцейських, а закарпатцям, які прийшли їх привітати, подарували показові виступи правоохоронців, інформує ГУНП у Закарпатській області.

Сьогодні, 6 липня, Головне управління Національної поліції в Закарпатській області урочисто відзначило День Національної поліції України на площі Народній в Ужгороді. Крім друзів, родичів та знайомих правоохоронців, особовий склад поліції прийшло привітати керівництво Закарпатської обласної ради, Мукачівської районної адміністрації, Ужгородської та Мукачівської міських рад, ДСНС, УСБУ в Закарпатській області, прокуратури та інші колеги. Урочистості розпочали з виконання Державного Гімну України оркестром поліції Закарпаття. З вітальним словом виступив начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин, який закликав присутніх вшанувати хвилиною мовчання всіх правоохоронців, які віддали життя під час несення служби, а також героїчно загиблих захисників держави.

Найкращим працівникам поліції вручили грамоти і подяки Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції України та відзнаки органів місцевого самоврядування. Після урочистостей для всіх присутніх підготували показові виступи спеціалісти кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області, рота поліції особливого призначення та спецпризначенці "КОРД". Правоохоронці продемонстрували різні способи затримання злочинців, пошук заборонених предметів та навіть звільнення заручників і штурм транспортного засобу.

Крім цього, на площі Народній працювала виставка автопарку, техніки, зброї та спецзасобів, які поліція використовує у службі. Ужгородці та гості міста із задоволенням познайомилися з роботою правоохоронців. Особливе захоплення висловлювали діти, яким дали можливість посидіти за кермом службових авто, потримати в руках кайданки та поміряти бронижелети.

 

Про Захід