В Ужгороді провели майстер-клас з писанкарства

Опубліковано:

ГО "Наше місто – рідний дім" вкотре проводить майстер-клас з писанкарства. На початку тижня малеча вчилася наносити візерунки воском на куряче яйце (посилання). Сьогодні ж майстер -клас відбувся для дорослих у "PRO PUB".

Неочікуваним сюрпризом стало те, що більшість присутніх склали представники чоловічої статі. Як виявилося вони також неабиякий хист до малювання! Спонсором даного майстер – класу був Віталій Фещенко.

"Я побачив статтю в інтернеті, що дана організація провела такий майстер – клас. Хотілося і самому якось долучитися, зібрати бажаючих, вдосконалити свої уміння у даній техніці виконання. Приємною несподіванкою стало те, що бажаючими виявилися представники сильної статі, адже зазвичай жінки ретельніше готуються до Великодня. Техніку, яку представив для нас майстер з писанкарства Роман Пилип, мені давно відома. Я і сам полюбляю вдома перед Великоднем використовувати даний вид нанесення візерунку на яйце воском"- розповідає п. Віталій.

 Учасникам сподобався творчий процес, адже це підсилює відчуття свята, що наближається.

" Вперше спробував взятися за писачок і ним помалювати тим більше на яйці. За допомогою цього майстер-класу тепер я знаю чим зайняти свою родину під час Страсного тижня. Це оригінальний спосіб згадати давні звичаї" – розповідає учасник заходу Сергій Андропов.

Про Захід