Автоаварія у Сільці: водій-винуватець виявився нетверезим

Опубліковано:

Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Іршавському та Хустському районах.

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Аudі”, водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом іномарки перебував житель села Іза з ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що поліцейські в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

На автодорозі в селі Сільце Іршавського району вночі сталася ДТП: зіткнулися автомобілі “ВАЗ-2115” і “Fоrd”. Винуватцем аварії був водій першого авто, місцевий житель. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що цей чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння. В лікарні в нього виявили 1 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід