У сквері-парку на Валенберга облаштують мультиспортивні майданчики

Опубліковано:

На черговій сесії Мукачівської міськради депутати схвалили рішення про надання дозволу громадській організації “Закарпаття-Спорт” на облаштування спортивного та дитячого майданчиків для активного відпочинку мешканців міста в сквері ім. Рауля Валленберга на земельній ділянці комунальної власності орієнтовною загальною площею 1900 кв. м.

Враховуючи неприбутковий статус заявника, а також те, що громадська організація бере на себе витрати, пов'язані із облаштуванням спортивного та дитячого майданчиків та забезпечує безкоштовний вільний доступу до зазначених об'єктів усіх бажаючих – користування земельною ділянкою здійснюватиметься на умовах безоплатного сервітуту.

Громадській організації “Закарпаття-Спорт” в процесі облаштування та експлуатації спортивного та дитячого майданчиків доручено забезпечити дотримання санітарних норм та безпеки на відповідній території, а також інших вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, що на засіданні архітектурно-містобудівної ради розглядали проект з реконструкції скверу зі створенням мультиспортивних майданчиків по вулиці Валенберга. З відповідним клопотанням до міської ради звернулися представники громадської організації “Закарпаття-Спорт”. Це має бути поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту. Загальна орієнтовна площа  території скверу  2270 метрів квадратних,  орієнтовна площа забудови (спортивний павільйон, збірно-розбірна конструкція) – 800 метрів квадратних, дитячий майданчик площею 250 метрів квадрантих. 

Майданчик буде розміщено позаду  ресторанного комплексу на набережній Латориці. Це буде відкритий майданчик для занять багатьма видами спорту ( важка атлетика, бокс, греко-римська боротьба, фітнес, кросфіт, воркаут та інші) , і що головне – безкоштовно. Меценати  хочуть облаштувати майданчики своїм коштом.

Мукачівська міськрада

Про Захід