У Шаланківському лісництві здійснили адміністративно-громадський контроль (Фото)

Опубліковано:

Вчора, 11-го листопада, на сторінці в мережі фейсбук Державного підприємства “Виноградівське лісове господарство” повідомили, що в кварталі 1 виділ 19 Шаланківського лісництва на рубці головного користування було проведено оперативний адміністративно-громадський контроль 3-го рівня за участю адмінапарату ДП “Виноградівський лісгосп” та працівників лісництв.

Обговорювали недоліки при заготівлі деревини на лісосіці, дотримання правил охорони праці та заходи щодо профілактики виробничого травматизму.

Провідний інженер з охорони праці та цивільної оборони Степан Гаджега проінформував про проведену роботу з охорони праці на підприємстві за 10 місяців поточного року. Так, з початку року було проведено 12 обстежень, за результатами яких було виявлено 58 порушень правил охорони праці та техніки безпеки. В ході роботи виявлені порушення було усунено.

Лісничий Шаланківського лісництва Адальберт Бундович доповів про стан усунення недоліків, зазначених у приписах за підсумками оглядів лісових ділянок Шаланківського лісництва та про вжиті заходи щодо попередження травматизму та нещасних випадків на виробництві .

Про Захід