Автоаварія у Росоші: джип на зустрічці “поцілував” ауді

Опубліковано:

Закарпатським поліціянтам попалися п'ять п'яних водіїв, один з них спричинив ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В селі Росош Свалявського району автомобіль “BМW Х5” іноземної реєстрації виїхав на зустрічну й зіткнувся з автомобілем “Аudі”. За кермом джипа перебував місцевий житель. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 1,64 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.
Ще одного нетверезого водія спіймали працівники групи реагування Тячівської поліції. У селищі Тересва правоохоронці зупинили зранку автомобіль марки “Sкоdа Fаbіa”, водій якого створив аварійну ситуацію. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідчення він категорично відмовився і навіть спробував чинити опір. Його доставили у відділ поліції, де склали адмінпротоколи за непокору правоохоронцям, керування в стані алкогольного сп'яніння і без належних документів. Машину затримали на спецмайданчик поліції.
В Перечині працівники поліції зупинили водія, який вийшов з магазину з пляшкою пива, сів за кермо “Sкоdа Octаvіa” і поїхав. Чоловік був п'яним, але відмовився від медосвідчення, тож поліцейські в присутності двох свідків склали на нього адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння. Водійське посвідчення вилучили, від керування нетверезого чоловіка відсторонили.
Крім цього працівники поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили двох мотоциклістів в селі Білки Іршавського району та в смт.Ясіня Рахівського району. 
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп'яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

 
 
Про Захід