Мукачівці стали призерами ІХ Архідицезіальної парафіади дітей і молоді

Опубліковано:

Парафіяда – це свято спорту, культури і віри; це програма інтегрального виховання молодої людини; це такий стиль життя, який найкраще відповідає людській сутності, тому що поєднує в єдино три основні засади: тіло, розум і дух.

Відкрилася зустріч урочистою Службою Божою у костелі Різдва Діви Марії. Безпосередньо по ній відбулося Інавгураційне святкування – концерти, забави. Понад 200 молодих людей з різних куточків західної України змагалися в різних дисциплінах, брали участь в художніх, музичних, артистичних і освітніх конкурсах, разом молилися за мир в Україні та в усьому світі. Спортивна частина Парафіади включала змагання у 13-ти дисциплінах: діти визначали кращих у тенісі і бадмінтоні, шахах і на батуті, футболі та баскетболі…

Наш край у Долині представляли юні члени Товариства польської культури Закарпаття імені Гнєви Волосєвич. Мукачівці стали призерами у конкурсі з малювання, змаганнях зі спортивного орієнтування і легкої атлетики, рінго і шашок, спортивної ходьби.

Гасло “Багато сердець — один ритм” якнайкраще виражає сутність Парафіяди, де цінується кожен з учасників, але всі разом становлять одну спільноту, яка живе одним ритмом.

Про Захід