Тячівські рятувальники “відпрацювали” Буштино

Опубліковано:

Щоб запобігти виникненню пожеж та їх трагічним наслідкам, покращити стан протипожежного захисту житлового фонду та навчити населення елементарним правилам безпеки життєдіяльності, 27 липня тячівські рятувальники провели відпрацювання смт Буштино Тячівського району.

Після наради у приміщенні сільської ради, фахівці ДСНС вирушили на подворовий обхід помешкань.

Під час заходу рятувальники роз'яснювали основні правила пожежної безпеки та наголосили на правилах, яких необхідно дотримуватися, щоб не допустити виникнення пожеж у власних помешканнях. Також проводили інструктажі та бесіди щодо безпечного відпочинку біля води та у лісах. Про безпеку життєдіяльності рятувальники розповідали й у місцевих торгівельних закладах та амбулаторії.

Напередодні аналогічні позапланові заходи провели й фахівці Ужгородського та Воловецького підрозділів, а саме серед населення сіл Соломоново та Біласовиця.

У рамках профілактичної акції ужгородські рятувальники навідалися й до вихованців Соломоновського дошкільного навчального закладу. Тридцять дошкільнят старшої й молодших груп мали мождивість ознайомитися з правилами безпеки життєдіяльності та як правильно користуватися вогнегасниками.

Загалом рятувальники здійснили обхід 230 домоволодінь та проінструктовано близько 500 мешканців населених пунктів щодо правил безпеки життєдіяльності.

У ході відпрацювання фахівці Служби порятунку жителям помешкань та дошкільнятам роздали відповідні листівки та пам'ятки попереджувального змісту.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід