Іршавська міська ОТГ започаткувала розробку Стратегії розвитку на період до 2026 року

Опубліковано:

В Іршавській міській раді 14 липня відбулось перше інформаційне і організаційне засідання Робочої групи з розроблення проекту Стратегії розвитку Іршавської міської ОТГ на період до 2026 року. Головував на засіданні Іршавський міський голова Степан Бобик.
На початку засідання Робочої групи виконавчий директор Закарпатського РВ АМУ Іван Ревтій виконав приємну і почесну місію – за дорученням Виконавчої дирекції Асоціації міст України вручив Іршавському міському голові Степану Бобику Почесну Грамоту Верховної Ради України, якої він удостоївся за вагомий особистий внесок в розвиток місцевого самоврядування в Україні та Іршавської громади і з нагоди святкування 25-річчя Асоціації міст України.
Міський голова С.Бобик представив робочу групу запрошених експертів у складі виконавчого директора РВ АМУ Івана Ревтія, консультантів регіонального Офісу впровадження децентралізаційної реформи (проект ПУЛЬС) Закарпатського РВ АМУ Олега Лукші, Павла Рябоконя та радника з регіонального розвитку Закарпатського відокремленого підрозділу Установи “Центр розвитку місцевого самоврядування” Миколи Сюська.
Учасники засідання були ознайомлені з методологією стратегічного планування із залученням зацікавлених сторін громади, обговорили і затвердили План заходів з розроблення як проекту Стратегії, так і проекту Плану соціально-економічного розвитку Іршавської міської ОТГ на 2018-2020роки, який є складовою частиною Плану реалізації Стратегії на період до 2026 року. Консультанти відповіли на численні запитання учасників Робочої групи.
На завершення свого перебування в м. Іршава консультанти і експерти з м. Ужгород Олег Лукша, Іван Ревтій, Павло Рябоконь і Микола Сюсько мали змогу ознайомитись з новими об'єктами рекреаційно-оздоровчої і туристичної сфер міста, які були зведені місцевими бізнесменами за останні роки і формують як нове обличчя Іршави, так і новий сектор економіки Іршавської міської ОТГ.
Закарпатське РВ АМУ

Про Захід