На Тернопільщині сталася потрійна ДТП з потерпілими (Фото)

Опубліковано:

На Теребовлянщині Тернопільської області у ДТП травми отримали пішохід, водій мопеду і його пасажир. Аварія сталася, вчора, 27 червня, близько половини першої ночі, в селі Іванівка.

Там 27- річний місцевий мешканець, керуючи “AUDI” на іноземних номерахї, не вибрав безпечної швидкості і намагаючись уникнути зіткнення з мопедом, який рухався в попутному напрямку, звернув на узбіччя, де наїхав на пішохода, яка рухалась у тому ж керунку. Та на цьому пригода не завершиласяь, адже легковик після цього ще зіткнувся з мопедом, повідомляє “В курсі”.

Внаслідок аварі у хірургію Теребовялнської лікарні госпіталізували пішохода, 31-річну мешканку Гусятинського району. У неї діагностували закритий перелом двох кісток лівої гомілки і забій грудей.

До цієї ж лікарні доправили й 19-річного водія мопеда і його 17-річного брата. Неповнолітнього пасажира з численими трамами госпіталізували у реанімаційне відділення, а старшого брата – у неврологію.

За попередніми даними водій авта був тверезим, у нього взяли кров на перевірку вмісту алкоголю. Транспортні засоби доставили на спецмайданчик Теребовлянського відділу поліції. 

Про Захід