На Театральній варять “сонячну” каву (Фото)

Опубліковано:

Для того, аби приготувати найулюбленіший напій ужгородців, використовують тільки сонячну енергію.

До обласного центру Закарпаття завітав Всеукраїнський інформаційний тур “Енергонезалежність – наша спільна справа”. 

Усі, хто сьогодні потрапить на площу Театральну має можливість дізнатися про те правильно заощаджувати енергію в побуті, і навіть “змусити” Сонце працювати на себе.

На інформаційній виставці бажаючі мають можливість дізнатися максимальну кількість інформації щодо утеплення помешкання, побачити, якими є у дії сонячні панелі та водонагрівачі, або зарядити телефон промінням.

Також чимало уваги приділено і найзеленішому транспорту для міста – велосипеду. Можна не тільки підібрати зручну для себе модель, але й послухати, як правильно за ним доглядати, і які відстані найзручнші для подолання на двоколіснику.  

Організатори туру: ГО “Екоклуб” у партнерстві з Національним екологічним центром України, Громадянською мережею ОПОРА, Світ Освіт та Асоціацією велосипедистів Києва. Тур здійснюється за підтримки Європейського Союзу, Австрійської Агенції з Розвитку, Австрійського Червоного Хреста, фонду ім. Гайнріха Бьолля, Шведського товариства охорони природи, Норвезького товариства охорони природи та Української кліматичної мережі. Нагадаємо, у Всеукраїнський тур екологічні активісти та експерти вирушають вже уп'яте.

Місцевий партнер туру – НУО “ЕКОСФЕРА”.

“Про Захід”

Про Захід