Рай книголюба: В Ужгороді стартувала «Книга-фест-2017» (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Сьогодні, 25-го травня, в Ужгороді розпочалася IV виставка “Книга-фест-2017”. З самого ранку у культурно-історичному центрі “Совине гніздо” тривають презентації, виставки та конкурси. Представлена книжкова продукція багатьох видавництв у широкому спектрі – від дитячої літератури до наукової та вузькоспеціалізованої. Окрім Ужгорода, представлена продукція видавництв з Києва, Тернополя та Луцька.

Зранку відбулося врочисте відкриття виставки, яке відвідали представники крайової влади. Також відкрилася виставка робіт вихованців ПАДІЮНу під назвою “Майбутній ілюстратор книги. Також відкрилася виставка авторських робіт вже добре відомої художниці книги Олени Бугренкової.

Далі одна за одною відбуваються презентації нових книжок знаних авторів – Дмитра Кешелі, Петра Ходанича, Світлани Брецлавської, Іона Славича тощо. Закриває низку презентацій Андрій Любка, який о 17.30 представить свою нову книгу “Саудаде”. А потому відбудеться підбиття підсумків фесту та нагородження видавців-призерів конкурсу книги.

“Про Захід” 

 

Про Захід