Лісники разом із селянами прибирали лісові масиви (фото)

Опубліковано:

У рамках місячнику із благоустрою та масового суботника працівники Ужгородського лісгоспу привели у належний санітарний стан всю територію навколо лісгоспу та в лісових масивах лісництв, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ. 

Слова “прибирання”, “чисте довкілля” та “благоустрій для лісівників аж ніяк не позбавлені сенсу. У рамках акції працівники Ужлісу наводили лад на прилеглій до адмінбудинку території.

“Кожного року, коли сходить сніговий покрив, всі наші працівники лісової охорони беруться за очищення своїх обходів. Не став винятком і цей рік. Як тільки зійшов сніг, то колектив Ужгородського лісгоспу дружно прибрали сміття із лісу, коло доріг і там, де є полянки, альтанки та найбільше відвідувачів. У результаті чого нами було зібрано декілька вантажних автівок сміття”, – розповідає директор Ужгородського лісового господарства Василь Кий.

До працівників лісового господарства за власним бажанням приєдналися і жилеті навколишніх сіл, адже разом можна швидше привести до ладу захаращені ліси та галявини. Старання не пройшли марно – чистота – краса та свіжість стали підсумком багатогодинної праці. Та як наголошують самі учасники великого прибирання – лише наведенням порядку на прилеглій території вони не обмежаться. Найближчим часом планується перейди до прибирання y лісових масивах на кордоні зі Словаччиною, а також встановити сміттєві баки та альтанки для відпочиваючих.

 

Про Захід