У лісівників Закарпаття відбувся семінар з лісозахисту

Опубліковано:

Лісівники Закарпаття обговорили питання вирощування посадкового матеріалу й лісовідновлення, а також зміни в Санітарних правилах в лісах України та інші питання роботи служб лісозахисту. Це одні з головних питань, які були розглянуті під час засідання семінару у Хустському лісодослідному господарстві.

У семінарі взяли участь головний спеціаліст відділу охорони і захисту та внутрішнього аудиту Закарпатського ОУЛМГ Мирон Рейпаші, начальник Закарпатського ОЛПП ДСЛП "Івано-Франківськлісозахист" Василь Трикур, інженер-лісопатолог Закарпатського ОЛПП ДСЛП "Івано-Франківськлісозахист" Олександр Гайченя та інженер-лісопатолог Закарпатського ОЛПП ДСЛП "Івано-Франківськлісозахист" Любов Щербак.

Також під час засідання спеціалістів лісозахисту були розглянуті питання ведення обліку, своєчасного виявлення, повідомлення та нагляду за розвитком осередків шкідників та хвороб лісу у лісництвах, лісопатологічного обстеження насаджень, в яких проектується проведення санітарно-оздоровчих заходів і робота інженера захисту лісу у здійсненні лісовою охороною лісопатологічного нагляду за розвитком осередків шкідників і хвороб лісу.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід