Де опинилася учениця з Хмельницького після подорожі в Луцьк? (Відео)

Опубліковано:

Після екскурсії з класом у Луцьк 14-річна хмельничанка Каріна опинилася на столі хірурга. Родичі дитини у цьому звинувачують вчительку, мовляв, та не прослідкувала за тим, що в сільському магазині вони купили підозрілу їжу.

Освітяни своєї провини не визнають, кажуть, проконтролювати підлітків в дорозі дуже складно. Медики ж стверджують, що непрохідність кишківника, який виявили в дівчинки, могла виникнути будь-коли, повідомляє "Поділля-центр". 

Спершу дитину з болями в животі і блювотою доправили в інфекційну, а потому в міську дитячу лікарню. Та ні аналізи, ні УЗД-обстеження ситуацію не прояснили. Лише під час операції з'ясувалося, що у Каріни кишкова непрохідність. Її могли спровокувати, серед іншого, і спайки, які утворилися після видалення три роки тому апендиксу дитини. 

Наразі стан юної пацієнтки стабільно важкий, та постійно покращується. Незабаром її планують перевести з реанімації у хірургічне відділення. Дівчинка обіцяє надалі вживати лише здорову їжу. А її рідні збираються віднести горе-зефір, який їла дитина, на експертизу і дивуються, що освітяни її здоров'ям не цікавляться. 
 

 

Про Захід