“Проект Держбюджету на 2017-й рік представлений нардепам завчасно, тому маємо змогу ретельно вивчити його й виправити можливі недоліки”, – В.Пацкан

Опубліковано:

Про це на своїй офіційній сторінці повідомив народний депутат України Валерій Пацкан.

"Сьогодні Кабінет міністрів України презентував Верховній Раді проект Державного бюджету на наступний, 2017-й, рік. Найперше, що тішить, – це те, що він представлений народним депутатам завчасно і у нас є достатньо часу, щоб ретельно його вивчити й виправити можливі недоліки.

Як на мене, прем'єр-міністр доволі докладно пояснив, на що будуть насамперед йти бюджетні кошти. Безумовно, згоден із тим, що найпершу увагу ми повинні приділити оборонній сфері, інфраструктурі, освіті та охороні здоров'я, а також розвитку підприємництва. Дуже радує запланований ріст зарплат вчителів та медиків.

Докладніше аналізувати Держбюджет зарано. Спочатку його треба ретельно вивчити, чим ми з колегами й будемо займатися найближчим часом. Головне, що проект бюджету не внесений в останні години й депутатів не ставлять перед фактом – приймаєте такий, який є, бо інакше не буде ніякого", – зазначив народний депутат.

Про Захід