Як у Луцьку влада ігнорує журналістів під прикриттям “громадських” охоронців (Відео)

Опубліковано:

Волинські медійники, очолювані заступником керівника Національної медіа-профспілки Олександром Тарасовим сьогодні пікетували Волинську облраду, прагнучи зустрітися з її очільником Ігорем Палицею.

Луцькі журналісти, медіа-юрист і працівники газети “Вільним шляхом”, які оголосили безстроковий страйк, що його зумовив тиск Ківерцівської РДА, не отримали відповідей від голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, тож рушили до приймальні голови облради. На вході зіткнулися з двома чоловіками у формі, які назвалися назвалися членами громадського формування “Варта порядку”, повідомляє "Район Луцьк".

На запитання, хто дав їм повноваження працювати у стінах комунальної установи, ті не відповіли, скерувавши журналістів "до керівництва". Так само не зміг відповісти і керуючий справами обласної ради Олександр Дубняк, який зажадав письмового запиту. Детальніше про це — на відео.

Потому протестувальники у прес-центрі спілкувалися з перший заступник голови облради Олександром Пирожиком, який також не зміг чітко пояснити підстави перебування “Варти порядку” в приміщенні Волиньради.

 

Про Захід